FOTOGRAFIJE ZA WEB!

Fotografije su iznimno značajan dio sadržaja bilo koje web stranice jer pored toga što pružaju konkretnu informaciju, privlače pozornost, zaokružuju priču i potiču emocije.

Ne kaže se slučajno, da slika govori tisuću riječi. Svaki Vaš tekst na webu poželjno je popratiti odgovarajućom fotografijom. Bez obzira na tematiku stranice, kvalitetna fotografija može itekako pridonijeti atraktivnosti i ukupnom dojmu stranice. Čak i ako je Vaša djelatnost takva gdje slike nisu primarne kao npr. računovodstvo ili odvjetništvo, vještim ubacivanjem prigodne slike ili animacije, Vaša stranica će izgledati puno atraktivnije.

Bilo bi sjajno da imate fotografije visoke kvalitete jer s njima ističete profesionalnost i kredibilitet svoje tvrtke. Kvalitetna fotografija korištena na glavnoj stranici zasigurno će privući pozornost svakog posjetitelja i potaknuti ga da pregleda ostatak stranice. Fotografije mogu biti Vaše, možete koristiti usluge profesionalnog fotografa ili prepustite našoj web agenciji fotografiranje i izradu fotografija koje ćemo obraditi tako da „ožive“ web stranicu.

Također imamo partnerske odnose s profesionalnim fotografom koji će za Vas izraditi besprijekorne fotografije. Uz fotografije moguće je izraditi razne vrste animacija i animiranih slajdova koji će istaknuti Vašu stranicu. Fotografije su jako važan element u web dizajnu i samo s kvalitetnim slikama moći ćemo Vas predstaviti u najboljem svijetlu.