Karlovački info

Čast nam je predstaviti Vam naš najveći projekt marketinško-poduzetnički portal karlovacki.infoKroz razrađeni sustav marketinških alata objavljujemo informacije o proizvodima, uslugama i akcijama.

Posebne kategorije su ponude, akcije i sponzorirani članci, kojima informiramo korisnike o aktualnim ponudama te najnovijim akcijama i popustima naših poduzetnika. Na taj način u potpunosti informiramo potencijalnog kupca ili korisnika naših usluga o njemu interesantnim temama te ga potičemo na kupnju odnosno olakšavamo mu donošenje odluke usmjeravajući ga na ciljanu uslugu ili trgovinu.

KARLOVAČKI INFO na jedinstven način objedinjuje informacije i kontakt podatke svih poduzeća, obrtnika i poslovnih subjekata na području Karlovačke županije, a i šire. Katalog sa više od 2.500 poslovnih subjekata kontinuirano nadopunjavamo, a zahvaljujući kvalitetnim kontakt podacima građani mogu na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije.

Ponosni smo što su vrijednost našeg projekta i naš portal prepoznali Razvojna agencija Karlovačke županije, Grad Karlovac i Karlovačka županija te nam izrazili punu potporu.

Posjetite nas na: https://www.karlovacki.info  i