VI RADITE SVOJ POSAO, A MI VODIMO VAŠ WEB!

Nakon što smo napravili profesionalnu web stranicu za Vaš obrt, poduzeće ili udrugu, tu stranicu je potrebno redovito održavati i ažurirati kako bi bila čim aktivnija.

Ništa nije dosadnije od stranice koja je uvijek ista. Doduše, održavanje nije obavezno, ali se nameće kao logična potreba za ažuriranjem kod većine stranica jer dobro je da klijenti budu brzo i profesionalno obaviješteni o Vašim novostima. Posjetitelji će se vraćati na Vašu stranicu ukoliko vide da je objavljeno nešto novo i informativno i tako će Vam redovito objavljivanje novih članaka i sadržaja na webu dati prednost pred konkurencijom.

Stoga će naš tim za svoje klijente web stranicu pravovremeno ažurirati i uređivati. Uz postavljanje novih sadržaja, naša će agencija brinuti i o tehničkom održavanju koje uključuje zaštitu od virusa, ažuriranje softvera, tema te dodataka.

Na Vama je da radite svoj posao koji predstavljate kroz stranicu, a na nama je da ona uvijek bude ažurirana i tehnički održavana. Mi ćemo biti kvalitetna i vjerna potpora Vašem poslovnom uspjehu!