PISANJE PROMO ČLANAKA ZA PORTALE ILI TISAK!

Digitalni marketing ne smije uvijek biti jedini kanal preko kojeg se oglašavate pa se je stoga dobro odlučiti za objavu promotivnog članka na različitim portalima ili u novinama.

Ako se želite predstaviti javnosti kroz promotivni članak takav tekst treba znati dobro oblikovati i marketinški obraditi kako bi postigao svoj cilj, a to je privlačenje novih kupaca i
klijenata.

Dobar promotivni tekst treba biti napisan umjereno i suptilno, a opet jasno i privlačno. Cilj Vam je upoznati ljude s Vašim proizvodima i uslugama, a ne ih zatrpati brdom nepotrebnih informacija.

Stručni djelatnici Obzor marketinga za Vas će napisati sve vrste promotivnih članaka, prikladno ih obraditi te kroz svoje marketinške kanale predstaviti javnosti. Koristi koje će Vaš posao imati od našeg članka su višestruke. Izgradit ćete pozitivnu sliku o sebi, upoznati javnost s onime što nudite, dati konkretne informacije o proizvodima i uslugama te u konačnici povećati svoju prodaju.

Stoga Vas pozivamo na suradnju, mi ćemo pisati i predstaviti Vas u najboljem svijetlu, a Vi ćete uživati znajući da sada svi za Vas znaju. S promotivnim člancima Vas predstavljamo klijentima.