Video promocija je jedan od najboljih načina na koji se tvrtke mogu učinkovito prezentirati.

Video uratke možete postaviti na svoju web stranicu, facebook, youtube… ali ih isto tako možete prikazivati na sastancima, sajmovima, prezentacijama ili ih prikazati na bilo kojoj televiziji.


NAŠI URADCI

 


oglasavanje krug

Radili smo godinama na televiziji !

U prilici smo napraviti sjajne TV reklamne spotove jer smo godinama radili na televizijama. Ekipa znalaca i zaljubljenika u video i TV produkciju izraditi će Vam doslovno malo umjetničko djelo.

S obzirom na to želite li se oglašavati putem nacionalnih ili lokalnih TV programa, naš specijalizirani tim suradnika pregovara i kupuje medijski prostor za Vas po najpovoljnijim uvjetima.

Prosječna populacija dnevno provede 5 sati ispred TV-a, što dokazuje da je televizija odavno postala jedna od najviše korištenih aktivnosti za slobodno vrijeme. Obzirom na te činjenice, ne čudi što je TV još uvijek iznimno moćan medij za oglašavanje. Reklamiranje na TV ekranima omogućava prezentaciju Vaše tvrtke, proizvoda i usluga širokoj publici, te polučuje vrlo jak utjecaj na potrošače i na njihove navike.

Najvažnije prednosti TV oglašavanja su:

  • Vjerodostojan prikaz Vašeg poslovanja odnosno proizvoda/usluge kroz sliku, pokrete i efekte
  • Široka mogućnost iskazivanja kreativnosti i dodavanje osobnosti na Vašu djelatnost
  • Mogućnost korištenja svih komunikacijskih elemenata: slike, zvuka i pokreta
  • Određeni prestiž
  • Doseg kod gledatelja kad im je pažnja na vrhuncu

 

S nama možete prijeći s ideje na televiziju!

RADIO OGLAŠAVANJE

Dok svira radio !

Radio je vrlo dobar medij za oglašavanje jer prati svoje slušatelje po cijele dane. I ako su se pojavili mnogi novi mediji, radio je prema svim istraživanjima u posljednjih 20 godina izgubio jako malo (samo 10%) od ukupnog broja slušatelja što pokazuje da velika većina ljudi rado sluša radio. Razlog je jednostavan, radio ne zahtjeva stopostotnu pažnju odnosno zaokupljenost kao kad gledate TV ili surfate intrenetom.
Uz radio uvijek možete obavljati druge poslove – dok ste na poslu, dok vozite automobil ili dok kuhate. Zato je radio medij koji je još uvijek vrlo efikasan i brz način prijenosa informacije odnosno oglašavanja.
Za Vas kreiramo ozbiljne ili otkačene radio reklame i zakupljujemo prostor na svim lokalnim i nacionalnim radijskim postajama.
Imajte jedno te istu radio reklamu koja će doprijeti do slušatelja sa više radio postaja. Svoje znanje smo stjecali dugi niz godina i kroz čitav niz uspješnih reklamnih spotova.[/column]

OGLAŠAVANJE U TISKANIM MEDIJIMA

Neka znaju za Vas !

Oglašavanje u dnevnim ili tjednim novinama ima mnoge prednosti jer pruža gotovo trenutnu prezentaciju Vaše marketinške poruke svim čitateljima pojedinih novina. Da bi Vaša oglasna kampanja bila uspješna, treba kvalitetno ispitati ciljeve oglasne kampanje te u što jednostavnijoj formi prezentirati poruku na način da zaintegrira čim više potencijalnih korisnika Vaših usluga.
Oglašavanje putem tiska je naročito prikladno za kooperativno oglašavnja npr. proizvođača i trgovaca i pruža mogućnost pružanja širih i cjelovitijih informacija.
Novine za razliku od ostalih medija imaju najbolju prilagodljivost raspoloživom vremenu i interesu čitatelja i osigurava širi utjecaj od ostalih medija zbog mogućnosti usmjeravanja svim dobnim skupinama. Oglašavanja u uglednim časopisima može mnogo učiniti za ugled i status oglašivača.