web design krug

Izrada i razvoj web stranica je jedna od najvažnijih djelatnosti marketinške agencije OBZOR jer znamo da je danas internet najjači komunikacijski medij. Baveći se televizijskim a kasnije i radijskim reklamiranjem, shvatili smo da je svaka web stranica zapravo Vaša online reklama ali sada, dostupna 24 sata dnevno.

Bez obzira na veličinu, djelatnost ili uspješnost Vašeg poslovanja internet stranica je postala nužnost i pomoć u predstavljanju sadašnjim i potencijalnim klijentima. Bavimo se osmišljavanjem funkcionalnosti, likovno-grafičkim oblikovanjem, programiranjem i održavanjem web stranica – od onih jednostavnih statičkih stranica, dostupnih skromnijem proračunu, pa do složenih portala kompleksne strukture i obilnog sadržaja.

Web dizajn ne podrazumijeva samo lijepo likovno oblikovane stranice nego i jasnoću sadržaja i funkcionalnosti te jednostavno korištenje i dostupnost podataka. Kako želimo da naši klijenti nisu samo promatrači, već aktivni sudionici u procesu stvaranja stranica, pažljivo slušamo što nam govorite, postavljamo ideju prema Vašim željama, ali i predlažemo rješenja koja stvaraju kreativni članovi našeg tima. Rezultat ovakve suradnje su interaktivne stranice koje će Vam omogućiti efikasno ostvarivanje ciljeva koje ste si zacrtali; bilo da se radi o maloj stranici ili izuzetno složenoj, svakom projektu pristupamo s maksimalnom pozornošću. Iza nas stoji velik broj uspješno kreiranih web stranica za klijente različitih profila, a njihovo zadovoljstvo je naša najbolja referenca.

Provjerite zašto smo bolji od drugih.

Vaš web je vaša online osobna iskaznica i najbolji put do ciljanih klijenata.

 
Linkovi izdvojenih web uradaka: