web design krug

 Izrada web stranice

Vaš web je vaša online osobna iskaznica i najbolji put do ciljanih  klijenata. Izrada i razvoj web stranica je jedna od  najvažnijih djelatnosti agencije Obzor.

Baveći se televizijskim, a kasnije i radijskim reklamiranjem, shvatili smo da je internet najjači komunikacijski medij, a web stranica zapravo Vaša online reklama – dostupna 24 sata dnevno. Bez obzira na veličinu, djelatnost ili uspješnost Vašeg poslovanja, internet stranica postala je nužnost u predstavljanju sadašnjim i potencijalnim klijentima.

Bavimo se osmišljavanjem funkcionalnosti, likovno-grafičkim oblikovanjem, programiranjem i održavanjem web stranica – od jednostavnih statičkih stranica dostupnih skromnijem proračunu, pa do složenih portala kompleksne strukture i obilnog sadržaja.

Web dizajn ne podrazumijeva samo lijepo likovno oblikovane stranice već jasnoću sadržaja i funkcionalnosti te jednostavno korištenje i dostupnost podataka. Želja nam je da naši klijenti nisu samo promatrači već aktivni sudionici u procesu stvaranja stranica, te zato pažljivo slušamo što nam govorite, postavljamo ideju prema Vašim željama, ali i predlažemo rješenja koja stvaraju kreativni članovi našeg tima. Rezultat ovakve suradnje su interaktivne stranice koje će Vam omogućiti efikasno ostvarivanje ciljeva koje ste si zacrtali; bilo da se radi o maloj stranici ili izuzetno složenoj, svakom projektu pristupamo s maksimalnom pozornošću. Iza nas stoji velik broj uspješno kreiranih web stranica za klijente različitih profila, a njihovo zadovoljstvo je naša najbolja referenca.

Iskoristite moć interneta i dovedite nove potencijalne klijente!

Linkovi izdvojenih web uradaka:

Državni arhiv Karlovac

Srnar d.o.o., Barilović

Suvag Karlovac

Općina Bosiljevo

Green river

Almont Gašpić

Domus projekt

Užarija Geto

Tomislav svijeće

OPG Marinković

TTK

Fleksivod

Karlovački info

DVD Duga Resa

TZ Duga Resa

TZO Krašić

TZ Zlarin

Općina Cetingrad

Društvo Frankopan

RTP servis