web design krug

 Izrada web stranice

Vaš web je vaša online osobna iskaznica i najbolji put do ciljanih  klijenata. Izrada i razvoj web stranica je jedna od  najvažnijih djelatnosti agencije Obzor.

Baveći se televizijskim, a kasnije i radijskim reklamiranjem, shvatili smo da je internet najjači komunikacijski medij, a web stranica zapravo Vaša online reklama – dostupna 24 sata dnevno. Bez obzira na veličinu, djelatnost ili uspješnost Vašeg poslovanja, internet stranica postala je nužnost u predstavljanju sadašnjim i potencijalnim klijentima.

Bavimo se osmišljavanjem funkcionalnosti, likovno-grafičkim oblikovanjem, programiranjem i održavanjem web stranica – od jednostavnih statičkih stranica dostupnih skromnijem proračunu, pa do složenih portala kompleksne strukture i obilnog sadržaja.

Web dizajn ne podrazumijeva samo lijepo likovno oblikovane stranice već jasnoću sadržaja i funkcionalnosti te jednostavno korištenje i dostupnost podataka. Želja nam je da naši klijenti nisu samo promatrači već aktivni sudionici u procesu stvaranja stranica, te zato pažljivo slušamo što nam govorite, postavljamo ideju prema Vašim željama, ali i predlažemo rješenja koja stvaraju kreativni članovi našeg tima. Rezultat ovakve suradnje su interaktivne stranice koje će Vam omogućiti efikasno ostvarivanje ciljeva koje ste si zacrtali; bilo da se radi o maloj stranici ili izuzetno složenoj, svakom projektu pristupamo s maksimalnom pozornošću. Iza nas stoji velik broj uspješno kreiranih web stranica za klijente različitih profila, a njihovo zadovoljstvo je naša najbolja referenca.

Iskoristite moć interneta i dovedite nove potencijalne klijente!

Linkovi izdvojenih web uradaka:

Tomislav svijeće

OPG Marinković

TTK

Fleksivod

Karlovački info

DVD Duga Resa

TZ Duga Resa

TZO Krašić

TZ Zlarin

Općina Cetingrad

Društvo Frankopan

RTP servis