HOSTING – VAŠ INTERNETSKI POSLOVNI PROSTOR!

Hostingom se naziva usluga zakupa prostora na serveru tj. internetskom poslužitelju gdje će biti smještene Vaše web stranice.

Pojednostavljeno rečeno, to je zakup poslovnog prostora za Vašu stranicu u nepreglednom svijetu interneta, no za taj prostor nije potrebna fizička prostorija, on se ne vidi niti postoji u materijalnom obliku.

Obzor marketing, kao agencija specijalizirana za usluge internetskog marketinga preuzet će taj posao na sebe prije no što krenemo u izradu same stranice. U dogovoru s Vama odlučit ćemo koji Vam hosting najbolje odgovara te ga zatim za Vas zakupiti.

DOMENA – VAŠA INTERNETSKA ADRESA!

Hosting je Vaš prostor na internetu, a domena je njegova adresa koju je potrebno registrirati. Bitno je spomenuti da svaka tvrtka ima pravo na besplatnu .hr domenu, a sam naziv mora biti u skladu s imenom firme i vrstom djelatnosti. Uz to kod najboljih hrvatskih kuća s kojima surađujemo možemo zakupiti i ostale popularne domene poput .com, .net, .org, .eu, .com.hr, .info i ostalih.

Naš cilj je maksimalno Vam olakšati cjelokupan proces izlaska u svijet interneta kako biste se mogli u potpunosti posvetiti svome poslu.